Verzending

Je zult je zending in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 werkdagen ontvangen.

De kosten voor alle Nederlandse zendingen zijn €4,95 De kosten voor alle Belgische zendingen zijn €6.95. Bij bestellingen boven de €120 zijn de verzendkosten gratis.

Zodra je bestelling verzonden is ontvangt je een email met hierin een track en trace code + link waarmee je je zending kan volgen.

Mocht je bestelling wel gelukt zijn, maar je hebt geen bevestigingsmail gehad, check dan als eerst of hij niet in je ongewenste post zit. Mocht de e-mail zich daar als nog niet bevinden, neem dan graag contact met ons op via de facebook-chat of mail ons op: info@georgeforyou.com.

Als je de verkeerde adres gegevens bij je bestelling op hebt gegeven, neem dan graag direct contact met ons op via facebook-chat of mail ons op: info@georgeforyou.com.

Retourneren

Mocht een product je toch niet helemaal bevallen kan je deze uiteraard binnen 14 dagen retourneren. Retourzendingen worden enkel geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken en te passen. Vul het bijgevoegde retourformulier in en stuur de zending naar ons retouradres. Let wel op dat bij het ruilen of retourneren de frankeerkosten voor het terugsturen voor de klant is.

Uiteraard is het mogelijk je geld terug te krijgen mocht een product je toch niet bevallen. Je kan je bestelling in dat geval aan ons retourneren. Bij het retourneren wordt het aankoop bedrag doorgaans binnen 5 werkdagen na ontvangst, terug gestort op de rekening die bij de aankoop gebruikt is.

Mocht je een product met een productie fout ontvangen. Neem dan direct contact met ons op facebookchat of mail ons op: georgeforyou.com Er kan dan gekeken worden of deze op onze kosten vervangen kan worden voor een correct item. Mocht je het item niet willen ruilen voor een correct item maar wil je je geld terug, dan valt dit onder de normale retourneer voorwaarden.

Ons retour adres is:
George For You
Burgemeester Mooijstraat 30
1901ET Castricum